Smart Technology: Healthy, Social and Productive Space in Tall Office Buildings
Technological innovation has influenced the design of the places in which we live and work in multiple ways. This symposium explores how technology can foster a healthy living environment in tall buildings, within both office and residential spaces.
Tuesday, January 29, 2019
Time: 8:30 a.m. - 5:30 p.m.
Organizer: CTBUH China
Sponsors: Genser & Kone
Registration: Purchase a ticket: 300 RMB for CTBUH Members / 500 RMB for Non-Members
Everything included, e.g., breakfast, lunch, tour in Kunshan.
Chair: CTBUH China Office Associate Director Jiaqi Qu
8:30 - 9:15 a.m. Breakfast (45 min)
9:15 - 9:30 a.m.Session 1: Welcome Remarks / Global Tall Building Review (15 min.)
Speakers: Xiaomei Lee,
Managing Director, Principal, Gensler
Welcome Remarks (5 min.)
CTBUH China Office Director Peng Du (10 min.)
Year in Review: 2019 Tall Building Development Summary and Prediction
9:30 - 10:30 a.m. Session 2 (60 min):
Speakers:Andy To, Managing Director, USGBC, GBCI (30 min.)
Human X Nature; LEED X Supertall
Russell Gilchrist, Tall Buildings Leader, Principal, Gensler.
Speech Title: the Design Analysis of One Museum Plaza
10:45 - 11:30 a.m. Session 3 (45 min.):
Speakers: Santeri Suoranta, Head of Technology, Major Projects Business Unit, KONE (30 min.)
HiRise Tech & 24/7: Best PF performance over the life cycle
Q&A (15 min.)11:30 - 12:30 p.m.:
Session 4: Tour (60 min.)
Gensler Office Tour (15 min.)
One Museum Place Tour (45 min.)
12:30 - 2:00 p.m.: Shuttle to Kunshan, with lunch on bus (90 min.)
2:00 - 4:00 p.m.: Session 5: KONE Elevator Test Tower tour (120 min.)